Вход

Доставка на пасищни пилета.

Скъпи клиенти,

предвид сезонността на продукта "Пасищно пиле" и в отговор на многобройните Ви запитвания относно доставката на пилета бихме искали да Ви уведомим, че пресни продуктите от пасищни пилета ще предлагаме до средата на месец ноември.

След това ще ги предлагаме  шоково замразени.

Насладете се и тази седмица на пресни пилета, отгледани на слънце и върху зелена трева.

Промоция на младо пасищно петле

На 26 октомври отбелязваме ДИМИТРОВДЕН.

Традицията повелява на трапезата да се слага пилешка яхния-от петел, ако именникът е мъж и от кокошка, ако е жена.

 

По този повод ние Ви предлагаме "Младо пасищно петле" на промоционална цена от 10,50 лв/кг вместо 12,00 лв/кг.

Промоцията е валидна за поръчки направени от 18.10.2017 до 23.10.2017

А рецептата е Кавърма с птиче месо.

Продукти:

600 гр птиче месо

2 глави стар лук

5-6 скилидки чесън

3 моркова

4 печени и обелени червени чушки

4 кисели краставички

1 винена чаша червено вино

250 гр гъби(пресни)

Сол, черен пипер, дафинов лист, олио

Месото се нарязва на малки хапки и се задушава в мазнината.Лукът се задушава в отделен съд, след като омекне към него се прибавят морковите, чушките, киселите краставички и гъбите, всички нарязани на еднакви късчета. Щом омекнат зеленчуците добавяме месото, овкусяваме с подправките и поливаме с виното. Ястието се пресипва в гювечета и се пече под капачета във вфурната-200 С – 1 час. Сервира се с много магданоз.

По-стар обичай на имен ден се ходи неканен, така, че  именници, подгответе се да почерпите.

 

От фермата на масата.

Здравейте уважаеми клиенти,

За предстоящата седмица нашият он-лайн магазин е зареден с пълната гама от продукти. Вижте и промоционалния продукт – младо пасищно петле.

Възползвайте се от възможността да сложите на масата прясно месо директно

от фермата.

Доставки до София – всеки понеделник, сряда и петък.

Доставка до Варна- 28.10.2017(събота).

Доставка до Бургас – 28.10.2017(събота).

Майсторски клас с Джоел Салатин .

Учим се от най-добрите!

Разказвали сме Ви, че нашата ферма е основана на принципите на природосъобразното земеделие. В ежедневната си дейност следваме примера и идеите на популярния американски фермер Джоел Салатин, който е посветил живота си на изграждането на своята Polyface, фермата, чиято философия се базира на тревното фермерство, устойчивото земеделие и като краен резултат производството на чисти и качествени продукти за хората.

В края на м. септември част от екипа на Sunnyfarm имаше удоволствието лично да попие от практическите знанията и енергия на Джоел Салатин. Вдъхновяващият фермер проведе двудневен майсторски клас в гр. Сандански. Изчели сме повечето книги и статии на Салатин, но срещата на живо беше изключително преживяване. Станахме съпричастни на споделянето на практики, които запазват натуралния начин на отглеждане на животните, запазват уважение към естественото, съблюдават растителните и животинските възможности, игнорират всякаква химическа намеса. Отворихме очи и съзнание за детайли в работата, които водят до подобряване качеството на храната, която произвеждаме, най-вече по отношение на ползата за здравето, която носи тази храна.

Вие, скъпи клиенти, като избирате да консумирате нашите продукти   подкрепяте нас като земеделски производител, прилагащ практики, които запазват естествения (натурален) начин на отглеждане на животните, помагате да се наложи идеята за запазване устойчивостта на околната среда и проявявате отговорност към Вашето здраве.

Резюме за нас

 

SunnyFarm Logo

НИЕ сме малка симбиотична ферма разположена в предбалканското село Абланица, на 12 км от гр. Ловеч. Извършваме доставка на храна по график.

Мнения

5.00 STARS
Каймата е с отлично качество - без оцветители и със страхотен вкус!
- vjordanova@gmail.com
Nov 16, 2014 10:55AM

Контакти

0878701095
0887836839

 info (at) sunnyfarm.bg

 

SunnyFarm в социалните мрежи: