Вход

Кулинарни коледни предложения.

Подарете на хората, които обичате вкусна домашна храна, приготвена от Вас.

Накарайте домът Ви да се изпълни с изкусителни ухания.

Създайте си неповторима коледна атмосфера и се насладете.

А ние от SUNNYFARM ще Ви помогнем с доставка на  свежи продукти директно от фермата. Следващата седмица ще доставяме всеки ден от понеделник до петък.

Предстояща доставка до Варна и Бургас

Уважаеми клиенти,

SUNNYFARM ще направи извънредна доставка

до гр. Варна на 21.12.2017 (четвъртък) .

       МЯСТО НА ДОСТАВКАТА НА ПАРКИНГА НА УЛ.113 / до паметника / срещу Пикадили Парк- от 14,30-15,00 ч

 

и до гр. Бургас на 21 декември (четвъртък).

                МЯСТО НА ДОСТАВКАТА НА ПАРКИНГА НА ул. Гурко , зад III-та поликлиника (старата болница) - от 11,00 до 11,30

Направете своята поръчка от http://www.sunnyfarm.bg/produkti

Ако някои от желаните продукти липсват, натиснете бутона "Уведоми" и ще бъдете уведомени при наличие на продукта. Ще се постараем да предложим цялата гама от продукти преди предстоящата доставка до Вашия град.

 

Поздрави от екипа на SUNNYFARM.

Пълнени пилешки гърди

С това ястие ще впечатлите Вашите гости! Кремообразната моцарела и печените червени чушки правят ястието наистина специално.

 

• 4 половинки от обезкостени пилешки гърди без кожа

• 1 супена лъжица изсушени подправки (риган, розмарин, босилек)

• 2 супени лъжици настъргано сирене пармезан

• 1 буркан печени червени чушки, изцедени

• 1/4 чаша нарязан пресен салатен лук

• 4 супени лъжици настъргана моцарела

• сол и черен пипер на вкус

• 2 супени лъжици зехтин

Загрейте фурната до 175 градуса. Разрежете едната пилешка гърда на две половина, като оставите половинките свързани от едната страна и разтворете като пеперуда. Поставете между два листа кухненска хартия и начукайте. Повторете с останалите пилешки гърди.

Объркайте пармезана със сухите подправки и лука и поръсете пилешките гърди. В единия край на всяка от пеперудите поставете 3 ленти от печените чушки. Поръсете с 1 супена лъжица от настърганите пармезан и моцарела. Завийте всяка гърда нагоре, като започнете от страната с чушките и сиренето. За да не се разгъват рулата, забийте по една клечка за зъби във всяко руло. Поставете в тавичка. Овкусете със сол и черен пипер и полейте със зехтин. Печете в предварително загрята фурна за около 20-25 минути.. Извадете от фурната, разрежете така че да се вижда цветният пълнеж и сервирайте.

Едно есенно изкушение.

Пилешки бутчета със сладки картофи

4 пилешки бутчета,4 скилидки чесън ситно настъргани,3 супени лъжици пресен лимонов сок,  5 супени лъжици зехтин, 1 голями или 2 среди сладки картофа, 3 големи клончета розмарин,  1 портокал

Поставете пилешките бутчета в голяма купа и подправете го с  чесъна, лимоновия сок и 2 супени лъжици зехтин и така да престои на стайна температура най-малко 30 минути. Извадете ги от маринатата, изцедете ги. През това време нережете сладъкия картоф   на кубчета. Загрейте 1 супена лъжица  масло в голям тиган, за предпочитане. Сложете пилешките бутчета докато кожата им стане кафява ( трябва да се получи много тъмно), около 5 минути.  В оделна купа изстискайте фреш от 2-3 портокала, и няколко скилидки чесън и разбъркайте. Подредете в тава картофите, поръсете ги със сол и пипер. Върху тях разположете маринованото пиле, накрая сложете няколко клонки розмарин и изипете марината. Печем на 180 градуса.30-40 мин.

Пасищно пилешко месо и през студените месеци.

С настъпването на есента приключи пасищното отглеждане на пилета.

Но, за да си хапваме и през студените дни здрави пилета, през активния летен сезон в SUNNYFARM отгледахме пасищни пилета и в края на октомври замразихме чрез „шоково“ замразяване продуктите от тях. Ако се тревожите, че при замразяването храната губи част от полезните си свойства, може да Ви успокоим: правилно замразените храни максимално запазват хранителния си профил, а така също вкуса и вида си.

За поръчки на „Пасищно пиле“ шоково замразено кликнете тук:http://www.sunnyfarm.bg/produkti

Допълнителна информация: Шоковото замразяване се извършва в хладилни тунели, изградени от пенополиуретанови панели и е подходящо за месо. Оказва се, че замразяването е един от най-щадящите методи за осигуряване на трайност на всички продукти. А колкото по-бързо е то, толкова по-слабо се уврежда храната.

За да запазим максимално вида и вкуса на храната е добре да се използва бавно размразяване, чрез прехвърляне на продукта от фризера в хладилника. Като правило е добре да се избягва размразяване на стайна температура или в гореща вода, което може да влоши качеството на храната.

 

Резюме за нас

 

SunnyFarm Logo

НИЕ сме малка симбиотична ферма разположена в предбалканското село Абланица, на 12 км от гр. Ловеч. Извършваме доставка на храна по график.

Мнения

Контакти

0878701095
0887836839

 info (at) sunnyfarm.bg

 

SunnyFarm в социалните мрежи: