Днес ще Ви представим Сирене Родопи на мандрата "Родопа Милк".
В миналото този вид сирене се е произвеждало в Родопите. Твърдо, със силно изразен пикантен лютиво-пиперлив вкус. Най-подходящо за консумация след втората година. Достоен конкурент на пармезана!Състав: Краве мляко, закваска, мая, сол. Разфасовките се правят ръчно.
Днес това вкусно сирене стига до нас благодарение на Мандрата "Родопа милк" . Създадена през 1993 г. с основна дейност млекопреработка. Разположена в село Смилян в южна България, разположено е на двата бряга на река Арда. В самото начало се произвеждат традиционни български млечни продукти, а по-късно, след обучение на технолози в Швейцария започва производството на швейцарски и холандски сирена. Изключително предимство пред конкурентите в бранша е, че мандрата е разположена в екологично чист район, а хигиената в предприятието е на европейско равнище. Вижте и другите традиционни български продукти на Мандрата от тук:
В миналото този вид сирене се е произвеждало в Родопите. Твърдо, със силно изразен пикантен лютиво-пиперлив вкус. Най-подходящо за консумация след втората година. Достоен конкурент на пармезана!Състав: Краве мляко, закваска, мая, сол. Разфасовките се правят ръчно.
Днес това вкусно сирене стига до нас благодарение на Мандрата "Родопа милк" . Създадена през 1993 г. с основна дейност млекопреработка. Разположена в село Смилян в южна България, разположено е на двата бряга на река Арда. В самото начало се произвеждат традиционни български млечни продукти, а по-късно, след обучение на технолози в Швейцария започва производството на швейцарски и холандски сирена. Изключително предимство пред конкурентите в бранша е, че мандрата е разположена в екологично чист район, а хигиената в предприятието е на европейско равнище. Вижте и другите традиционни български продукти на Мандрата от тук:
Родопа Милк
Обратно към Вкусни Рецепти и Съвети