Опитайте нашите нови продукти от "Млечно телешко" от телета до 2 месечна възраст.
Уникално крехко, сочно и чисто месо. Приготвя се бързо и лесно.
Изберете между "Ребра с котлет", "Плешка с част от ребрата", "Контрафиле с кост", "Бут с кост" или "Джоланче с кост" и пригответе на фурна.
Ние го приготвихме така:
Използвахме "Ребра с котлет" цяло парче. Оваляхме го в готов микс "Провансалски билки", малко размарин и мащерка, сол и черен пипер. Поставихме го в намаслена тавичка. Около него наредихме морковчета,гъби и див лук. Добавихме една чаша вода в тавичката. Покрихме с домакинско фолио и пекохме в загрята фурна в продължение на 1,30 ч. Преди да извадим от фурната, месото се открива, за да се получи този неустоим загар.
Обратно към Вкусни Рецепти и Съвети