Количка

Вашата количка е празна

Продължи да пазаруваш

Ваканция в природата

.
.
Заповядайте на почивка в нашата Ваканционна къща "Гардения" в с. Гумощник - селото с най-широк хоризонт, което е на 12 км от град Априлци.
През топлите летни дни гостите могат да се отпуснат на шезлонгите край открития басейн на къщата, обграден от красива цветна градина и да се наслаждават на аромата на розите, тишината и слънцето. Къщата е на 3 етажа.  Всяко студио е със собствена баня с вана и тоалетна, голяма тераса, оборудван кухненски кът, хол с камина, телевизор, сателитна телевизия. Едното студио разполага и с джакузи. В двете студия има дивани, които при необходимост се разгъват. На третия етаж са разположени две уютно обзаведени стаи, всяка със собствена баня с тоалетна, телевизор, сателитна телевизия, хладилник и тераса. Студията и стаите са климатизирани.

Къщата предлага уникална панорамна гледка към връх Ботев и е в непосредствена близост до множество горски пътеки, които отвеждат до места с прекрасна атмосфера за релакс и зареждане с енергия от природата.


Къщата предлага механа-барбекю с напълно оборудвана кухня, барбекю, камина, телевизор и санитарен възел. На разположение на гостите има и външно чеверме.


Предлагаме и тенис маса на удобна настилка и колелета за разходка.
Село Гумощник се намира в Троянския Балкан - на 12 км от Троянския Манастир и на 12 км от град Априлци. Наричат го селото с най-широк хоризонт в България, а надморската му височина е 499 метра.


Интерес представляват и килийното училище, създадено през 1829 г., което може да посетите, Храмът Свети Николай летни с уникалния си иконостас от дърворезба и Паметникът на жертвите от Титаник, сред които са 8 жители на с. Гумощник. За Любителите на тениса в град Априлци (на 12 км от нас) има 3 перфектни тенис корта, настилка Грийнсет.


Възможности за прекарване на времето в района: Екопътека Видимското пръскало, Маршрут Водните дупки, Музеят на народните художествени занаяти и приложните изкуства, Троянския манастир.