Количка

Вашата количка е празна

Продължи да пазаруваш

Възможно е!

Възможно е ако месото преди това е готвено по метода СУ ВИД.
СУ ВИД е метод за бавно готвене при ниска температура.
Метод, който ние в SUNNYFARM прилагаме за приготвяне на продукти от свободно отглежданите във фермата ни животни.
 
При метода СУ ВИД месото се вакуумира в специална торбичка.
Това води до запазване на биологичната ценност на белтъчините и поддържа микроелементите в продукта в непроменено състояние.
Запазват се хранителните свойства (витамини, белтъчини, въглехидрати и мазнини), които биха се променили при традиционното готвене.
 
Вакуумният метод предпазва храната от въздействието на високите температури, които оказват влияние върху цвета,
аромата, вкуса и усвояването на хранителния продукт.
Ниската температура на готвене – под 100 С, позволява да се запазят полезните качества на храната, месото става крехко и сочно,
а в месните жилки колагенът се превръща в желатин.
Продукти приготвени по метода СУ ВИД може да намерите на www.suunyfarm.bg, секция ПРОДУКТ СУВИД
 
 
Поръчайте и ние ще Ви ги доставим до вратата.