Количка

Вашата количка е празна

Продължи да пазаруваш

Възможно е!

Възможно е ако месото преди това е готвено по метода СУ ВИД.
СУ ВИД е метод за бавно готвене при ниска температура. Метод, който ние в SUNNYFARM прилагаме за приготвяне на продукти от свободно отглежданите във фермата ни животни.   При метода СУ ВИД месото се вакуумира в специална торбичка. Това води до запазване на биологичната ценност на белтъчините и поддържа микроелементите в продукта в непроменено състояние. Запазват се хранителните свойства (витамини, белтъчини, въглехидрати и мазнини), които биха се променили при традиционното готвене.   Вакуумният метод предпазва храната от въздействието на високите температури, които оказват влияние върху цвета, аромата, вкуса и усвояването на хранителния продукт. Ниската температура на готвене – под 100 С, позволява да се запазят полезните качества на храната, месото става крехко и сочно, а в месните жилки колагенът се превръща в желатин. Продукти приготвени по метода СУ ВИД може да намерите на www.suunyfarm.bg, секция ПРОДУКТ СУВИД     Поръчайте и ние ще Ви ги доставим до вратата.