Количка

Вашата количка е празна

Продължи да пазаруваш

Майсторски клас с Джоел Салатин .

Учим се от най-добрите!

Разказвали сме Ви, че нашата ферма е основана на принципите на природосъобразното земеделие. В ежедневната си дейност следваме примера и идеите на популярния американски фермер Джоел Салатин, който е посветил живота си на изграждането на своята Polyface, фермата, чиято философия се базира на тревното фермерство, устойчивото земеделие и като краен резултат производството на чисти и качествени продукти за хората.

В края на м. септември част от екипа на Sunnyfarm имаше удоволствието лично да попие от практическите знанията и енергия на Джоел Салатин. Вдъхновяващият фермер проведе двудневен майсторски клас в гр. Сандански. Изчели сме повечето книги и статии на Салатин, но срещата на живо беше изключително преживяване. Станахме съпричастни на споделянето на практики, които запазват натуралния начин на отглеждане на животните, запазват уважение към естественото, съблюдават растителните и животинските възможности, игнорират всякаква химическа намеса. Отворихме очи и съзнание за детайли в работата, които водят до подобряване качеството на храната, която произвеждаме, най-вече по отношение на ползата за здравето, която носи тази храна.

Вие, скъпи клиенти, като избирате да консумирате нашите продукти   подкрепяте нас като земеделски производител, прилагащ практики, които запазват естествения (натурален) начин на отглеждане на животните, помагате да се наложи идеята за запазване устойчивостта на околната среда и проявявате отговорност към Вашето здраве.