Количка

Вашата количка е празна

Продължи да пазаруваш

Нови продукти в Sunnyfarm

SUNNYFARM.BG вече е място, в което  да откриете вкусни и качествени  продукти не само от нашата ферма в с. Абланица, а и тези на други производители.
Подбрахме за Вас вкусни продукти на Мандрата "Родопа милк" разположена в село Смилян  в южна България - на двата бряга на река Арда, био млеката на  Мандра "РУКАТКА" от  балканското село Драгана. Също така отделихме заслужено място и на специална селекция от деликатесни сирена с богат и изтънчен вкус от Италия, Холандия и Франция, използвани  широко в кулинарията, като  съставки на различни сосове, супи, салата и дресинги към тях.
Екипът на Паста фреска Милиоре, специализиран в производството на прясна паста, изработена от внимателно подбрани натурални, без ГМО, здравословни и пресни суровини, ни предложи изкусителна гама от продукти. За изработването на пастата те  използват само грис от твърда пшеница, яйца от свободно отглеждани кокошки, брашна от лиофилизирани зеленчуци и плодове, гъби, сирена и колбаси от италиански производители, прясно обработени меса, прясна и/или пушена риба, морски дарове, а още билки и подправки. В пастата  влагат ингредиенти само с ясен, сертифициран произход.
Партньорите ни от "Земела" ни засипаха с разнообразие от  вкусни и качествени натурални продукти от малки земеделски производители, произведени предимно в България. Домашната лютеница по рецепта на баба Радка от село Хрищени, Родопска салата от смилянски фасул, кисели краставички и пукани чорбаджийски чушки, домашен айвар MAMA'S по рецепта на мама Мария, приготвен от печени червени чушки от Струмица, чеснов крем и паста от грах, различни видове гъби - сушени и мариновани, сушени червени чушки и много други вкусотийки.
Помислихме и за "сладкия" шкаф. В онлайн магазина на SUNNYFARM ще откриете неустоими вафли от лимец, занаятчийски шоколад, приготвен в каменна мелница по технология "bean-to-bar",  биосертифициран мед, домашни сладка от смокини и  горски плодове, сушени златни череши, райска ябълка и кралски фурми. Любопитна е историята на гризетите - липсата на натурални солети, подтиква една майка да измисли рецептата за тях. Те са направени от биолимец, подходящи за деца от всяка възраст. 
Не можахме да пренебрегнем "Цар" Боб - предлагаме Ви смилянски боб в две разновидности. Добавихме в листа с продукти и червен пипер с лютив пикантен вкус и силно изразен аромат на червена чушка, получен чрез традиционната технология за сушене на чушките, ронена чубрица с наситен билков вкус с нотки бор. 
За любителите на месните деликатеси подбрахме продукти на "Елена мес". 
Заповядайте и изберете от тук https://www.sunnyfarm.bg/drugi-producti
Доставката ще се извършва по добре познатия Ви начин до Вашия адрес. 
Грижете се за Вас и хората около Вас и бъдете здрави! 
Екипът на SUNNYFARM