Количка

Вашата количка е празна

Продължи да пазаруваш

Печено свинско с ябълков сос

Печено свинско с ябълков сос

Продукти: 1 кг свинско от бут за печене, 1 с.л едрозърнеста горчица, по 2 с.л. ситно нарязан магданоз и мащерка и по още няколко стръкчета,1 ч.л. ситно нарязана салвия, 80 г прошуто или бекон, олио за намазване на тавата, 3 моркова, разполовени по дължина и срязани на две, 500 г дребни картофи, разполовени, 2 глави червен лук, на едри парчета, 12 скилидки чесън, 1 малка глава целина (около 650 г), обелена и нарязана на 12 парчета

ЗА СОСА 2 с.л нишесте, 600 мл пилешки бульон, 1 малка ябълка, нарязана къдраво зеле и грах, за сервиране