Пролет е. В градините се появиха първите зелени листа на салатата, пресния лук и чесън, спанак и лапад. Тревите по пасищата отново са зелени и животните, които отглеждаме по пасищен начин са на воля. Това прави месото им - прясно телешко много вкусно.
В рецептата, която Ви представяме днес, доставеното от нас екологично чисто телешко месо е съчетано по майсторски начин с пролетни зеленчуци.
Посветихме дотук много статии на идеята за пасищно отглежданите животни и качествата на получената от тях здравословна храна. В България във всяка био ферма се отглежда органична храна, която има невероятен вкус, а сготвена по правилния начин ще Ви представи по отличен начин пред семейството и приятелите. Сега е ред да Ви покажем няколко специални рецепти.
Обратно към Вкусни Рецепти и Съвети