Ето и нашите предложения:
Буритос по фермерски :
300 г телешко месо нарязано много на ситно, по ½ червена, жълта и зелена чушка, 1 морков, 1 глава лук, 2 яйца, 3 с.л. сметана, сол, черен пипер, зехтин за пържене, свеж магданоз, няколко листа маруля и няколко тънки арабски питки.
Запържете в зехтина телешкото месо, прибавете нарязаните на ситно зеленчуци. Подправете със сол и черен пипер и пържете в продължение 10-15 минути. Разбъркайте яйцата със сметаната, прибавете към месото и задушете под похлупак около 5 минути. Поръсете с магданоз и добавете нарязаната на ленти маруля. „Опаковайте“ сместа в питките.
Сварете Пилешките бутчета. Задушете малко лук и моркови, добавете ориза, докато се "изцъкли". Прибавете чаша пилешки бульон. Изсипете ориза в малка тавичка, сложете отгоре пилешките бутчета и долейте с топла вода, според инструкцията на ориза. Печете на фурна на180 С до пълна готовност на ориза.
Доставките на продукти от фермата: София- понеделник, сряда и петък
Пловдив-- 28 септември (четвъртък). Място на доставката - ПАРКИНГА НА МОЛ ПЛОВДИВ / ДО БРАТСКАТА МОГИЛА / - от 12,00 до 12,30 ч
Варна-30.09.2017 (събота) .Място на доставката - паркинга на ул. 113 ( до паметника) срещу Пикадили парк - от 15,00 - 16,00 ч
Бургас-30 септември (събота). Място на доставката - ПАРКИНГА НА ул. Гурко , зад III-та поликлиника (старата болница) - от 11,00 до 12,00 ч
Обратно към Вкусни Рецепти и Съвети