Количка

Вашата количка е празна

Продължи да пазаруваш

Съобщение

С настъпването на истинската есен приключи пасищното отглеждане на пилета.

Тази седмица може да поръчате последно за този сезон прясно пилешко месо охладено.

Разбира се и през студените зимни дни ще продължим да предлагаме качествени пилешки продукти. За да е възможно това, ние в SUNNYFARM отгледахме пасищни пилета през активния летен сезон и в края на октомври/ началото на ноември замразихме чрез „шоково“ замразяване продукти от тях. Ако се тревожите, че при замразяването храната губи част от полезните си свойства, може да Ви успокоим: правилно замразените храни максимално запазват хранителния си профил, а така също вкуса и вида си.

Допълнителна информация: Шоковото замразяване се извършва в хладилни тунели, изградени от пенополиуретанови панели и е подходящо за месо. Оказва се, че замразяването е един от най-щадящите методи за осигуряване на трайност на всички продукти. А колкото по-бързо е то, толкова по-слабо се уврежда храната.

За да запазим максимално вида и вкуса на храната е добре да се използва бавно размразяване, чрез прехвърляне на продукта от фризера в хладилника. Като правило е добре да се избягва размразяване на стайна температура или в гореща вода, което може да влоши качеството на храната.