Sunnyfarm Ви предлага част от своите продукти, преработени чрез метода СУ ВИД (Sous vide)
Месото е от животни отгледани в нашата ферма .
Приготвяме го чрез метода СУ ВИД. Рецептите са разработени с любезното съдействие на шеф Христо Вълчевски.
Подправихме с микс от подправки по авторски рецепти на готвач Деси Славчева So Good.
СУ ВИД е метод за бавно готвене при ниска температура.
Месото е вакуумирано в специална торбичка, което води до запазване на биологичната ценност на белтъчините и поддържа микроелементите в продукта в непроменено състояние. Запазват се хранителните свойства (витамини, белтъчини, въглехидрати и мазнини), които биха се променили при традиционното готвене.
Вакуумният метод предпазва храната от въздействието на високите температури, които оказват влияние върху цвета, аромата, вкуса и усвояването на хранителния продукт.
Ниската температура на готвене – под 100 С, позволява да се запазят полезните качества на храната, месото става крехко и сочно, а в месните жилки колагенът се превръщат желатин.
Вече ще готвите бързо и с гарантирано добър резултат, защото ние сме свършили предварителната работа. Търсете продукти сготвени по метода Су вид в секция CУ ВИД.
Обратно към Вкусни Рецепти и Съвети