Ако сте пропуснали да отбележите 18 юни - международния ден на пикника (заради лошото време), направете го тази събота и неделя.
Приготвянето на храна сред природата, на барбекю или на огън, е част от удоволствието на пикника.
Ето и нашите предложения за продукти за барбекю:
Свински шишчета с лук – препоръчваме месо от бут, плешка или врат. Редувайте късовете месо с пушена сланинка, чушка и лук.
Сланина – задължителна е за да подмажете барбекюто или скарата. А и печена сланинка на скара си е неустоимо вкусно изкушение.
Свинска кълцана наденичка или Суров суджук едромлян.
Телешки бургер или стек от млечно телешко месо.
Не пропускайте да мариновате месата предварително, за да си гарантирате сочност и крехкота.
И нали знаете, вече доставяме всеки работен ден, поръчайте днес и ще Ви го доставим утре.
Обратно към Вкусни Рецепти и Съвети